Tarih: 01.03.2023 06:56 Güncelleme: 01.03.2023 07:08

Darıcalı Berberler Depremzedelere Seferber Oldu

Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde Darıca'da faaliylerini sürdüren berber ve kuaförler depremzede vatandaşların kişisel bakımını yapmak üzere deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyorlar.

Darıcalı Berberler Depremzedelere Seferber Oldu

10 ilimizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından bölgede yaraların sarılması adına yapılan çalışmalar için yapılan davetlere Darıcalı berber ve kuaförlerden de ses geldi. Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak, Başkanvekili Hasan Zengin, Odanın hem yönetim kurulu üyesi hem de kuaför esnafı olan  Süleyman Gül  ile  Harun Ayku,t Nail Gedik  başta Hatay'ın Defne ilçesi olmak üzere deprem bölgesinin bir çok noktasında depremzedelerin, ve yaraları sarmak üzere büyük bir fedakarlık gösteren ekiplere hizmet verdiler. Depremzede vatandaşların ve ekiplerin kişisel bakımlarını yapan berber ve kuaförler ayrıca çocuklarlada oyun oynayarak yaşanan acıları paylaştılar. Darıca Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak, "“Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ancak inşallah el ele vererek bu zor günleri de atlatacağız. Biz oda olarak depremin vurduğu illerimizde vatandaşımızı bir an olsun yalnız bırakmadık. Darıcalı gönüllü berber ve kuaförlerimizle bölgede vatandaşlarımıza ulaştık onların kişisel bakımlarının yapılmasını da sağladık. Bundan sonra da depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.