Tarih: 25.10.2022 14:24

Darıca'da Türk Bayrağı Seferberliği

Kocaeli Valiliği’nin başlattığı ‘Bayrak As’ kampanyası kapsamında Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi, vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtacak.

Darıca

Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, tüm Darıcalıları bayrak asmaya davet etti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923’te Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilan etmesiyle kabul edilen Cumhuriyet’in, 99. yaşı kutlanıyor. İlan edilişinin 99. yılında tüm yurtta coşku ile kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için de Kocaeli Valiliği ‘Bayrak As’ kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtacak.

 

    BAYRAKLARIMIZI ASMAYA DAVET EDİYORUM

 

 Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, dağıtılan bayrakların işyerlerinin camlarına ve evlere asılması çağrısında bulundu. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Darıca’yı ay yıldızlı bayraklarla donatıyoruz. Vatandaşlarımızı her eve, sokağa, işyerine bayrak asmaya davet ediyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99.Yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı’nda Darıca’da ‘her eve bir Bayrak As’ kampanyası başlatılmış olup belediyemiz, kamu kurumları ve özel sektör tarafından temin edilen Bayraklarımız halkımıza dağıtılmaya başlandı” dedi. 

 


Anahtar Kelimeler: Darıca' Bayrağı Seferberliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.