Tarih: 08.08.2023 17:45 Güncelleme: 08.08.2023 17:46

Darıca'da Muhtar Seçimleri Nefes Kesecek

Önümüzde ki yerel seçim sürecinde Belediye Başkanlığı ve meclis üyeliğinin yanısıra muhtarlık seçimleri için Darıca'da nefes kesecek bir yarış yaşanması bekleniliyor.

Darıca

Darıca'da mevcut 14 mahalle de yaşanacak muhtarlık seçimleri için mevcut muhtarlar ve muhttar olmak isteyen adaylar şimdiden planlamalarını bu yönde yapmaya başlandı. 14 mahallenin 13'ünde mevcut muhtarlarıın tekrar aday olması beklenirkemn Emek Mahallesi'nde mevcut muhtar Recep Yelken'in sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağı konuşuluyor. En fazla adayın yaşanacağı mahalle ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Fevzi Çakmak Mahallesi olması öngörülüyor. Bazı mevcut mahalle muhtarlarının önümüzde ki yerel seçim sürecinde meclis üyeliği adaylığı için girişim yapacakları yüksek sesle dillendirilsede 14 mahallenin 13'inde  tüm muhtarların tekrar muhtar adayı olarak yerel seçimde yarışacakları netleşti.


Anahtar Kelimeler: Darıca' Muhtar Seçimleri Nefes Kesecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.