Tarih: 25.06.2024 23:28

Darıca’da Milli maç heyecanı dev ekranda olacak!

A Milli Takımımızın 26 Haziran Çarşamba günü EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çekya ile oynayacağı tarihi mücadeleyi Darıcalılar, dev ekranla Dudayev sahilinde izleyecek.

Darıca’da Milli maç heyecanı dev ekranda olacak!

Darıcalılar, 26 Haziran Çarşamba günü EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çekya ile karşılaşacak A Milli Takımımızın tarihi mücadelesini Darıca Belediyesi’nin Dudayev sahilinde bulunan amfi tiyatroda kuracağı dev ekrandan izleyecek. Grubun son maçına çıkacak A Milli Takımımız galip gelmesi ya da berabere kalması durumunda bir üst tura çıkacak. Darıcalı futbolseverler de daha önceki maçlarda olduğu gibi Milli Takım için yeniden tek yürek olacak.

MİLLİ HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYALIM

A Milli takımın bir önceki Portekiz maçında da belediye önünde dev ekran kurulurken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da milli heyecanı Darıcalılarla birlikte yaşamıştı.  Darıcalılar, hayatları boyunca unutamayacakları bir ambiyansa şahitlik etmişlerdi. Grupta önemli bir müsabakaya çıkacak milli takım için bu kez dev ekran, Dudayev sahilinde bulunan amfi tiyatroda kurulacak. Saat 22.00’da başlayacak karşılaşma sırasında vatandaşlara çeşitli ikramlar da yapılacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da tüm Darıcalıları milli gurur ve heyecanı yaşamak için amfi tiyatroya davet etti.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.