Tarih: 11.10.2023 13:50 Güncelleme: 11.10.2023 13:51

Darıca'da İttifakın Bağları Çok Güçlü

MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Yıldırım, kendisine hayırlı olsun ziyareti yapan Başkan Bıyık'a iade-i ziyarette bulundu.

Darıca

MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve ilçe yöneticileri bugün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, “Cumhur İttifakı Darıca belediye başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Belediye başkanımıza hoş sohbeti için teşekkür ederiz. Son derece verimli geçen ziyarette hem Darıca’mız hem de belediyenin hizmetleri ile ilgili belediye başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk” dedi. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da, “MHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Mustafa Yıldırım’ı ve ilçe yöneticilerinin ziyaretleri kendilerine teşekkür ediyorum” diye belirtti.


Anahtar Kelimeler: Darıca' İttifakın Bağları Güçlü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.