DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 02.03.2023 19:04

Darıca'da İftar Programı Yapılmayacak

Darıca Belediye Meclis Üyeleri Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda bir araya geldiler. Yaşanan büyük deprem felaketinin etkileri mecliste konuşuldu.

Darıca

Deprem bölgesinde Darıca  Belediyesi'nin, Darıca Kaymakamlığı'nın, Sivil Toplum Kuruluşları'nın ve vatandaşların yara sarmak üzere sefer olması takdirle gündeme gelirken, yara sarmak adına çalışmaların süreceği de belirtildi. Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi ile kardeş belediye protokolü imzalanacağıda mecliste oy çokluğu ile karara bağladı. Darıca belediyesi bu ilçede sıcak yemek dağıtımından, çöp toplamaya, köy ve merkezdeki enkaz temizleme çalışmalarından her türlü belediyecilik çalışmalarının tamamnı üstlendiğini bu çalışmalara devam edeceği bilgisi aktarıldı. Darıca belediye ve Meclis Başkanı Muzaffer Bıyık yaklaşan Ramazan Ayı içerisinde  deprem bölgesinde bir çadır kurulacağı ve bu çadırda iftar ve sahur yemeği servisi yapılacağının planlamasını da meclis üyeleri ile paylaştı. Başkan Bıyık,  Darıca belediyesi olarak Darıca'da geçmiş dönemlerde olduğu gçeşitli iftar programlarının organize edilmeyeceğini de ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Darıca' İftar Programı Yapılmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.