Tarih: 10.05.2022 16:58

Darıca'da Bu Yıl Kurban Pazarı Kurulmayacak

Önceki yıllarda Emek Mahallesi ile Bayramoğlu Mahallesi arasında kalan arazi üzerinde kurulan Kurban Satış Alanı geçen yıl son kez hizmet vermişti. Bu yıl Kurban Bayramı öncesi Darıca'da kurban satış alanı olmayacak.

Darıca

Darıca Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı bu gün gerçekleşti. Gündeme dair maddlerin görüşülüp karara bağlandığı Mayıs Ayı Toplantısı'nda CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak Emek Mahallesi'nde kurulan kurban satış pazarının o bölgede ikamet eden saknlere rahatsızlık verdiği bu nedenle başka bir alan da kurulmasına ilişkin önerge sundu. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye ve meclis başkanı Muzaffer Bıyık, "Daha önceki yerinde kurulan hayvan satış pazarı geçen yıl son kez kuruldu. Bu yıl Aslan Çimento tarafından tahsis edilecek bir alanda bu pazarı kurmak istiyorduk. Ancak Aslan Çimento'nun Genel Müdürlüğü güneş panellerine ilişkin yapacağı çalışma nedeniyle bu araziyi vermekten vazgeçti. Biz de bu yıl Darıca'da hayvan satış alanı kurmama kararı aldı. Gebze Belediyesi Balçık Köyü'nde büyük bir pazar kuracak. Darıcalıların bu pazardan faydalanmaları için ulaşım desteği vereceğiz."dedi.


Anahtar Kelimeler: Darıca' Kurban Pazarı Kurulmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.