Tarih: 03.02.2024 00:42

Darıca'da Bıyık Açıklandı, İttifak Toplandı

Ak Parti Darıca 'da belediye başkan adaylığını ikinci kez Muzaffer Bıyık isminde karar kıldı. Alınan kararın ardından İlçe Başkanı Şakar bir değerlendirme yaptı.

Darıca

Ak Parti, Darıca'da Belediye Başkan Adayı olarak Muzaffer Bıyık isminde karar vermesinin ardından İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Başarılı Çalışmalarıyla 5 yıl'da Darıca'lı hemşehrilerimizin gönlünde Taht kuran Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Cumhur İttifakımızın Darıca Belediye Başkan Adayı Olarak açıklanmıştır.Başarılar Diliyorum.” ifadeleri ile bir değerlendirme yaptı. Ardından ittifak üyeleri ile birlikte Başkan Bıyık'ı makamında ziyaret ederekk, 31 Mart Yerel Seçimleri için Darıca Belediye Başkanlığı görevine yeniden aday olarak gösterilen Ak Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık'ı;Cumhur ittifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi Darıca ilçe Başkanımız Mustafa Yıldırım ve Büyük Birlik Partisi Darıca ilçe Başkanımız Vedat Yılmaz ile birlikte makamında ziyaret gerçekleştirdik. Güzel ilçemiz Darıca'ya hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." sözleri ile adeta gövde gösterisi yaptılar.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.