Tarih: 11.06.2024 07:57

Darıca’da Babalar ve çocukları yarıştı

Darıca Belediyesi, Babalar Günü’ne özel Dudayev sahilinde ‘Babalar Yarışıyor’ etkinliği düzenledi.

Darıca’da Babalar ve çocukları yarıştı

Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte babalar ve çocuklar unutulmaz bir gün geçirirken Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da etkinliğe katılarak yaşanan mutluluğa ortak oldu.

Darıca Belediyesi, Babalar Günü için hafta sonu babalar ve çocuklara yönelik sürpriz bir etkinlik düzenledi. Dudayev Sahilinde gerçekleşen ‘Babalar Yarışıyor’ etkinliğine çok sayıda vatandaş çocuklarıyla katılarak hem eğlendiler hem de unutulmaz bir gün geçirdiler. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da AK Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte etkinliğe katılarak ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

UNUTULMAZ BİR EĞLENCE

Katılımın yoğun olduğu ve birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte babalar çocuklarıyla birlikte penaltı atışı, canlı langırt, halat çekme, dart yarışı, çuval yarışı ve rodeo gibi yarışmalarla hünerlerini sergiledi. Dereceye girenlere sürpriz hediyelerin verildiği Babalar Yarışıyor etkinliği, çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne olurken etkinliğe katılan aileler Darıca Belediyesi’ne özel etkinlik için teşekkür ettiler.

BAŞKAN BIYIK YALNIZ BIRAKMADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da etkinliğe katılarak vatandaşlarla hasbihal edip mutluluklarına ortak oldu. Babaların hakkının ödenmeyeceğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Babalar çocukları için birer kahraman olarak görülür. Ne yapılsa onların hakkı ödenmez. Darıca Belediyesi olarak hem babaları hatırlamak hem de çocuklarıyla güzel bir anı biriktirmelerine katkı sunmak için güzel bir etkinlik organize ettik. Etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, aileleriyle mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum” dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.