Tarih: 20.04.2023 23:56

Darıca Ülkü Ocağıo Sofrası'nda Gönül Birliği

Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde birçok Ülkü Ocağı'nın "Ocak Sofrasında Gönül Birliği" temasıyla düzenlediği programların sonuncusuna bugün Darıca Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı ev sahipliği yaptı.

Darıca Ülkü Ocağıo Sofrası

 

Darıca Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programına katılarak bir ve beraber olduklarını en güçlü şekilde hissettiren, paylaşmanın bereketini perçinleyen, Ramazan ayının bitişindeki hüznünü, bayramın gelişinin sevincini hep birlikte yaşamalarına  Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı İlhan Yaşar, MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım,  28. Dönem Milletvekili adayı Yudum Kaşıkçı,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak, MHP Darıca Belediye Meclis Üye'siFikret Ağbaba mahalle muhtarları, STK Başkanları vei Darıca halkı ortak oldu. Dualer ve selamlama konuşmalarının ardından yenilen iftar yemeği sonrası sohbet dolu bir akşam yaşandı.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.