Tarih: 12.10.2024 23:29
Darıca Türkelispor

Darıca Türkelispor'a Yan Bakılmıyor 4-2

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcilerimizden Darıca Türkelispor, Nene Hatun Stadı'da Kocaeli HARB-İşspor'u da mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

Süper Amatör Lig 3.hafta maçında Kocaeli Harbişspor'u ağırlayan Darıca Türkelispor seyircisini de arkasına alarak hanesine bir galibiyet daha yazdırdı.

İLK YARI GOL DÜELLOSU
Kontrollü bir başlangıçla karşılaşmaya start veren iki takımın mücadelesi ilk bölümde orta saha mücadelesi içinde geçti. Karşılaşmanın 19.dakikasında ceza sahası dışında kazandıkları serbest etışı kullanan Metehan Subaş harika bir vuruşla topu 90 tabir edilen noktaya gönderdi. Üst direğin altına vuran top kale çizgisini geçince konuk takım 1-0 üstünlük sağladı. Bu golden 8 dakika sonra ceza sahası içinde topu uzaklaştırmak isteyen konuk takımın topu Hakan Kaya'nın önüne düştü. Sert ve düzgün bir vuruşla Hakan skora eşitliği getirdi. Dakikalar 33'ü gösterirken ilk golün sahibi Metehan Subaş bu kez ceza sahasının sağında buluştuğu topu uzak direğe doğru gönderdi. Kalecinin uzanamadığı noktadan top ağlarla buluşunca konuk ekip bir kez daha üstün duruma geçti. İlk yarı bu skorla bitecek derken uzatma anlarında Burak Taşdemir bir kez daha Darıca Türkelispor'u skorda beraberliğe taşıdı.

İKİNCİ YARI DARICA TÜRKELİSPOR İPLERİ ELİNE ALDI

Soyunma odası dönüşünde yeşil zemine daha istekli ve çalışkan dönen takım Darıca Türkelispor oldu. Üst üste yakaladığı pozisyonlar ile rakbini bunaltan D.Türkelispor 51. dakika da Cafer ile bu kez öne geçmeyi bildi. Ataklarını sürdüren temsilcimiz 56.dakika da ilk yarının son golünü atan Burak Taşdemir maçında son golüne imza attı ve skoru belirledi. Darıca Türkelispor 4.hafta maçını 16 Ekim tarihinde Arslanbey O.S ile deplasmanda oynayacak.

SEYİRCİ YAĞMURA RAĞMEN SUSMADI

Karşılaşmayı izlemek ve Darıca Türkelispor'a destek vermek üzere Nene Hatun Stadı'na gelen çok sayıda taraftar ve futbolsever yoğun yağmur yağışına karşılık keyifli mücadeleyi sonuna kadar izledi.ç Karşılaşma boyunca tezahüratlarıyla Darıca Türkelispor'a destek veren taraftarlar alınan 3 puanda pay sahibi oldular.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.