Tarih: 15.01.2023 23:05

Darıca Türkelispor'a Tarihi Ünvan

Geçen yıl açılışı gerçekleşen Darıca Nene Hatun Ahmet ÇÖalık Spor Kompleksi'nde ilk şampiyonluk sevinci yaşayan takım Darıca Türkeli Gençlikspor oldu.

Darıca Türkelispor

Cumartesi akşamıÇerkeşlispor'u 3-1 mağlup ederek 1. Amatör Küme B Grubu'nda şampiyonluğunu ilan eden Darıca Türkelispor, geçen yıl açılan Nene Hatun Stadı'nda hiç maç kaybetmedi. Darıca Türkelispor tarihe Nene Hatun Stadı'nda ilk şampiyonluk yaşayan takım olarak geçerken,  şampiyon olduğu sezonda bu statta namağlup ligi tamamlaması da ayrıca farklı bir istatiğe imza atmış sayılacak. Adı her ne kadar Sinop İlinin bir ilçesinin adını taşısada Darıca'nın temsilcisi olarak Darıca'da ki bir tesisin ilk şampiyonu olmasıda ayrıca ilçe spor tarihine ayrı bir başarı olarak not alınacak. Darıca'da yaşayan isimler tarafından kurulan, bu ilçenin isimleri tarafından yönetilen, bu bölgenin çocuklarıyla şampiyonluk ipini göğüsleyen Darıca Türkelispor geçen sezonda yaşadığı şampiyonluğun tesadüf olmadığını adeta ispat ettiler.  İlçe çocuklarının kötü alışkanlıklardan ve suçtan uzak durması, spor yapması hedefi ile kurulan buı hedefin yanında sportif başarıyı dda yakalayan Darıca Türkelispor şimdi yüzünü Süper Amatör Lig yapılanmasına çevirdi.

 


Anahtar Kelimeler: Darıca Türkelispor' Tarihi Ünvan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.