Tarih: 12.06.2024 08:25
Darıca Türkelispor Yeni Sezonda Sil Baştan

Darıca Türkelispor Yeni Sezonda Sil Baştan

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig normal sezonunda şampiyon olan ancak aynı başarıyı play off grubunda gösteremeyen Darıca Türkelispor yeni sezon yapılanması ile planları masaya yatırıyor.

Geçtiğimiz sezon önemli bir başarıya imza atarak Süper Amatör Lig normal sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Darıca Türkelispor'da Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz gelecek sezon ile ilgili planlamaları anlattı. Özellikle Darıca'da ve bölge sporunda önemli bir misyonuda yüklendiklerini belirten Darıca Türkelispor Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz, “Alt yapımızın gücüne inanıyoruz. Onların gelişimine katkı sunacak projeleri hayata geçireceğiz. Yeni sezonda A Takımımıza altyapıdan takviler olacak. Biz her zaman zirve yarışında olduk. Belki önümüzdeki bir yada birkaç sezon şampiyonluk hedefi koymayabiliriz. Ancak gençlerimizin ve takıma katılacak arkadaşların uyumu ile ileriki sezonlarda örnek bir takım yapısına bürüneceğimizden kuşkum yok. Takımdaki mevcut futbolcu arkadaşlarımız, teknik ekibimizle oturup konuşacağız. Yeni sezon için karşılıklı devamlılık süreci konusunda fikirlerini alacağız. Mali konularda görüşmelerimizi detaylandıracağız. Darıca Türkelispor için en iyisi neyse onu hayata geçireceğiz.”dedi.

EKONOMİK YAPI KULÜP YAPISINIDA ETKİLİYOR

“Ülkemizin yaşadığı ekonomik sorunların, spora katkı yapan, yatırım yapan iş insanlarına da olumsuz etki yaptığını ifade eden Ferhat Yılmaz, ”Birçok sektör ekonomiye bağlı farklı farklı sorunlar yaşıyor. Ayakta durmaya çalışıyor. Çalışanının maaşını vermek, ödemelerini yapmak adına büyük mücadele içindeler. Böyle bir süreçte spor kulüplerine yatırım yapmaları, katkı sağlamaları açıkcası zor bir durum. Ama Darıca Türkelispor'un hedeflerini, müsyon ve vizyonunu hayata geçirmek için tüm şartları zorlamaya devam edeceğiz."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.