Tarih: 15.09.2024 22:21 Güncelleme: 15.09.2024 22:38

Darıca Türkelispor Çok Keyifli 0-2

Kocaeli Süper Amatör Lig temsilcimiz Darıca Türkelispor yeni sezon öncesi hazırlıklarına özel maçla devam etti.

Darıca Türkelispor Çok Keyifli 0-2

 

Çekmeköy Stadı'nda Modafenspor'a konuk olan Darıca Türkelispor rakibini 2 golle mağlup ederek yeni sezon öncesi hem moral buldu hem de genç oyuncularının son durumunu gördü.
İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada goller Şiyar ve Anıl'dan gelirken gollerin estetik açıdan güzelliği Çekmeköy Stadı'na gelen futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.

GENÇLERLE SAHAYA ÇIKTI
Önemli oyuncularını Çekmeköy Stadı'na getirmeyen Darıca Türkelispor gençlerle sahada yer alırken oynanan futbol Levent Hoca ve yönetimi memnun etti. Karşılaşmayı Darıca Türkelispor Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz, Asbaşkan Murat Yılmaz ve Futbol Şube Sorumlusu Kenan Özçelik ve yöneticiler de izledi. Maçın tamamlanmasıyla Başkan Yılmaz yöneticler soyunma odasına giderek oyuncu ve teknik ekibi kutladı.

DAHA İYİ OLACAĞIZ 

Darıca Türkelispor Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz sezon hazırlıkları ve oynanan özel maç için açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, "Gençlerimiz sahaya yansıttığı mücadele ve oyun anlayışı ile beni memnun etti. Daha da iyi olacağız. Bazı oyuncularımız bu karşılaşmada yer almadı. Onlarında katılımıyla güçlü bir Darıca Türkelispor oluşacak. Biz uzun vadeli projeler düşünüyoruz. O açıdan gençlerimizin bu istekli oyunu bizi gelecek adına sevindiriyor. Sonuçta bir hazırlık maçı da olsa gol yemeden gol atan bir takım kimliğine bürünüyor olmamız ayrıca sevindiricidir. Darıca'yı çok başarılı bir şekilde temsil etmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Darıca Türkelispor Keyifli -

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.