Tarih: 21.10.2024 10:06
Darıca Türkeli Telafi etti

Darıca Türkeli Telafi etti

Süper Amatör Lig A Grubu Temsilcilerimizden Darıca Türkelispor, Arslanbey OS karşısında ki puan kaybını Hisareyn maçında telafi etti.

Hafta içi mesaisinde Arslanbey OS ile karşılaşan ve berabere kalarak sezonun ilk  puan kaybını yaşayan Darıca Türkelispor, bu kayıbın telafisini kendi evinde Hisareyn karşısında telafi etti. Hafta içi yoğun yağış altında oynanan maçta 2-0 geriye düşen ancak ikinci yarıda bulduğu gollerle 1 puanı kurtaran Darıca Türkelispor 5.haftada Hisareynspor'u Nene Hatun Stadı'nda konuk etti. Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz Hisareyn karşısında oynanan maçta trribünlere gelen herkese teşekkür etti. Yılmaz, "Hisareynspor karşısında sahadan 3-2’lik skorla galip ayrılan Darıca Türkelispor’umuzun teknik heyet ve sporcularını gönülden kutluyorum.

Bugün bizleri yalnız bırakmayan; Darıca Sinop İl ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Turgut Öztürk, Darıca Sinoplular Derneği Başkanı Sabri Demircan, Kocaeli ASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Çetinkaya, Nenehatun Mahalle Muhtarı Hakan Uğurlu, meclis üyelerimiz ve Darıca halkımıza teşekkür ediyoruz."dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.