Tarih: 08.01.2023 15:54

Darıca Sinan Ateş İçin Tek Yürek

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, Darıca'da Mevlid-i Şerif'le anıldı.

Darıca Sinan Ateş İçin Tek Yürek

Darıca'da bireysel olarak düzenlenen Mevlid'-i Şerif, Kuran-ı Kerim Tialvet ve sonrasında lokma dağıtım programına sadece ülkücü camiadan katılımın olduğu kadar diğer görüş ve siyasi partilerden katılımların olmasıda dikkat çekti Çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerininde katıldığı programda Darıcalı vatandaşlar da ilgi gösterdi.Haftaya bir Kuran-ı Kerim Tilavetinin daha yapılacağını da bildiren program sorumluları, bunun için hava şartlarına göre yer ve saat belirlemesini sosyal medyadan duyuracaklarını söylediler. Bireysel olarak  Merhum Sinan Ateş için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve lokma dağıtım programında açıklamada yapan programı düzenleyen isimler, “Bizim için tanıyor olmak, yakın olmak, uzak olmak önemli değil. Sinan Ateş'te bizim bir kardeşimizdi. Vatan evladıydı. Onun vefatı hepimizi derinden üzdü. En kısa zamanda cinayetin faillerinin yakalanması en büyük beklentimizdir. ”dediler.

 


Anahtar Kelimeler: Darıca Sinan Yürek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.