Tarih: 05.03.2024 18:36 Güncelleme: 05.03.2024 22:38

Darıca Polis Derneği Altın Kadro Kurdu

Darıca Emniyet Asayiş Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği, 6.Olağan Genel Kurulunu tamamlandı. Derneğin yönetimi bölgenin önemli ve renkli isimlerden oluştu.

Darıca Polis Derneği Altın Kadro Kurdu

Derneğin mevcut başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu'na üyelerden güvenoyu alınmasının ardından genel kuruldan görevine devam etme kararı çıktı.
Ahmet Hakan Hocaoğlu'nun yönetim kurulu başkanı olduğu yönetim
de İşadamı İbrahim Dağcı, siyasetçi Adem Taşçı, Mali Müşavir Cafer Tayyar Demirdaş, İşadamı İsrafil Gökburun, esnaf-siyasetçi Mustafa Kaya ve Veysel Çınar yer aldı. Derneğin yedek yönetim kurulu listesinde de renkli isimler var. Çoşkun Purut, Halil İbrahim Kocagöz, Kenan Demirbaş,  Yeni Mahalle Muhtar Adayı Bülent Aktaş, Erhan Atmaca ve Şahin Erim isimlerinden oluşan yedek listesi dışında denetleme kurulunda da Abdullah Çetinkaya, Mustafa Uzun ve Sıddık Topal isimlerinden oluştu.  Yusuf Büyükgöz, Recep Aktaş ve İhsan Yiğiter ise denetleme kurulunun yedek listesini oluşturdu. Genel kurulun tamamlanmasının ardında Başkan Ahmet Hakan Hocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri  Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara'yı ziyaret etti.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Darıca Polis Derneği Altın Kadro Kurdu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.