Tarih: 26.04.2024 00:25

Darıca Muhtarlar Derneği'nde yeni başkan SIDDIK TOPAL

31 Mart tarihinde gerçekleşen mahalli seçimlerin ardından Darıca'da yeni dönemde görev yapacak muhtarlar ve önceki dönem muhtarlar yemekte bir araya geldi.

Darıca Muhtarlar Derneği

Yeni Mahalle Muhtarı Cemal Özdemir'in sahibi olduğu Çınar Özdemir Garden'de düzenlenen programda eski ve yeni muhtarlar hem Darıca Muhtarlar Derneği yeni dönem başkanını seçmek üzere olağanüstü genel kurullarını gerçekleştirdi hem de bir kaynaşma toplantısı yaptı. Yerel seçim öncesinde Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı olan Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'ın Belediye Meclis Üyesi olmasının ardından boşalan göreve Demirbaş'ın başkan yardımcısı olan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı seçildi. Tüm muhtarların oy birliği ile dernek başkanlığına seçilen Sıddık Topal hep birlikte çalışacaklarının altını çizdi..
Darıca Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Sıddık Topal, Cemal Özdemir, Fuat Yaşar, Bilal Kır ve Yahya Kemal İnce.
Yedek Yönetim Kurulunda ise, Bülent Gültekin, Erol Demirtaş, Hava Köse, Aysun Kaçaran ve Sema Berk yer aldı.
Denetim Kurulu Tuncay Odlukaya, Ferman Aktaş, Akın Ateş isimlerinden oluştu. Denetim Kurulu yedek listede Hakan Uğurlu, Ahmet Doğan ve Şevket Şengül görevlendirildi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.