Tarih: 01.09.2022 20:21

Darıca mı Döver Çayırova mı?

Darıca ve Çayırova'nın Belediye Eğitim Spor Kulübü Başkanları paylaştıkları antrenman videoları ile büyük ilgi görüyor. Bu spora gönül verenler ise ayı ilçelerin iki başkanını aynı ringde görmek istiyor.

Darıca mı Döver Çayırova mı?

Darıca Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül antrenman videoları ile kendisini takip edenlerden büyük takdir alırken başkanlığını yaptığı kulüp bünyesinde birçok şampiyonların yetişmesine de köprü oluyor. 2 .Lige çıkan voleybol takımından Akdeniz Olimpiyatları Şampiyonu, Olimpiyat ikincisi karateci Eray Şamdan'ın da başkanlığını sürdürüyor. Diğer yandan Hasan Akan'da Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanlığı görevine devam ediyor. Başta basketbol olmak üzere o da bir çok şampiyonların yetişdiği kulüpte görevini başarı ile sürdürüyor.

Her ikisi de aynı zamanda Ak Parti'nin belediye meclis üyeleri... Dün antrenman videolarını sosyal medyada paylaşan Hasan Akan'a Eylül Ayı oturumunda takdir dolu sözler edilidi. Hala formda olan iki siyaset ve spor adamını ringte görmek isteyen uzakdoğu sporlarına gönül verenlere sessiz kalmayan Hasan Akan, Hüsamettin Ergül'e adeta meydan okudu ve onunla ringte karşılaşmak istediğini söyledi..Hüsamettin Ergül 4 Eylül pazar günü Darıca Sahili Amfi tiyatroda düzenlenecek olan Muay Thaı Gala Gecesi hazırlıklarına odaklanırken böyle bir davete nasıl bir cevap vereceğide merak ediliyor. Kimbilir belki bu gala gecesinde bir gösteri maçı için aynı ringte buluşurlar.... 


Anahtar Kelimeler: Darıca Döver Çayırova ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.