DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 28.02.2023 13:30

Darıca Meclis Üyeleri Perşembeyi Bekliyor

Darıca Belediye Meclisi 2023 yılı Mart ayı Meclis toplantısı 02/02/2023 tarihinde Perşembe günü saat 15:00’da Rüstem Metin Yurttaş Kültür Merkezindeki Meclis Salonunda yapılacak.

Darıca Meclis Üyeleri Perşembeyi Bekliyor

Darıca Belediye Meclis üyeleri aşağıdaki gündem maddelerini görüşecekler….

 

A- Açılış-yoklama

B- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması.

C-Şubat ayı meclis toplantısına ait tutanak özetlerinin okunup görüşülmesi.

D- Gündeme alınmak istenen önergeler ve izin taleplerinin değerlendirilmesi.

MÜDÜRLÜKTEN GELEN TEKLİF YAZILARI :

 

1-İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden gelen “ memur dolu kadro iptal-ihdas cetvelleri ” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

2-Zabıta Müdürlüğü’nden gelen “ geçici hayvan bakımevi oluşturulması” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

3-Emlak İstimlak Müdürlüğünden gelen “ Belediyemize ait 5946 ada 5 parselde bulunan (909.75 m2) Darıca İstasyon Polis Merkez Amirliği 4 katlı hizmet binasının Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne Tahsis edilmesi” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

4-Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden gelen “ Sırasöğütler Mahallesinde bulunan park alanının İSU’ ya şantiye alanı olarak tahsis edilmesi ” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

5-Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden gelen “ Belediyeye ait 2142 ada 7-8 parselin, 2138 ada 1 parsel ve 2127 ada 3-4-5-6-7-8-9 parsel ile takas edilmesi” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

6-İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden gelen “ kapalı otopark ücret tarifesinin belirlenmesi” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

7-Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nden gelen “ İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne binek araç tahsis edilmesi ” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

8-Fen İşleri Müdürlüğü’nden gelen “Pirireis Mahallesi Saadet Sokak için Doğalgaz olmayan evlere doğalgaz verilmesi ” ile ilgili yazının okunup görüşülmesi.

KOMİSYON RAPORLARI :

 

9-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen “ 192, 254, 291, 292 imar adaları civarındaki tescil harici alanlar hakkındaki plan tadilatı “ ile ilgili imar komisyon raporunun okunup görüşülmesi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.