Tarih: 03.11.2022 09:37

Darıca Kazım Karabekir İlkokulu 1. Oldu

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Darıca Kazım Karabekir İlkokulu’nda Kızılay Darıca Şube Başkanlığı ortaklığında çoşku ile kutlandı.

Darıca Kazım Karabekir İlkokulu 1. Oldu

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Darıca Kazım Karabekir İlkokulu’nda Kızılay Darıca Şube Başkanlığı ortaklığında çoşku ile kutlandı. 251 kan bağışçının katıldığı etkinlikler sonucunda Darıca Kazım Karabekir İlkokulu, Kocaeli 1’ncisi oldu. Etkinliğe; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdiresi Burçin Şen de katılarak destek verdi. Kızılay Haftası’nda hummalı bir çalışma göstererek, gerek etkinliğin tanıtımı, gerekse kan bağışçılarının yoğun katılımında önemli bir rol üstlenen Kazım Karabekir İlkokulu’nun tecrübeli idarecisi Gülcan Oruç, “Kan bağışına destek vererek duyarlılık gösteren katilimcilara tesekkur etti.Okul Muduru Engin Aydin kan bagisi sayisinda kocaeli ilinde alinan 1.liğin başta egitimcilerimizi ogrencilerimizi ve velilerimizi mutlu ettiğini belirterek protokolümüzün kıymetli eşleri olmak üzere herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Darıca Kazım Karabekir İlkokulu .

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.