Tarih: 06.06.2022 21:59

Darıca Erzurumlular Başkanları Durmuyor

Darıca Erzurum Derneği'nin gerek ana kademe yönetimi gerekse gençlik kolları yönetimi omuz omuza vererek önemli işlere imza atamaya devam ediyor.

Darıca Erzurumlular Başkanları Durmuyor

Özellikle Darıca Erzurumlular Derneği'nin yeni bir binayı yaptırıp, dernek adına mülk edinmesi yapılan çalışmaların ve icraatların en önemlisi olarak bölge sivil toplum kuruluşları camiasında değerlendiriliyor. Gerek Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Yusuf Akpunar gerekse Derneğin Gençlik Kolları Başkanı Adme İşsever'in bu süreçte ortaya koyduğu performans hemşerilerine de olumlu bir yansıma yarattı. Erzurum Tanıtım Günleri organizasyonunu hayata geçiren Darıca Erzurum Derneği'nin iki önemli başrolü Yusuf Akpunar ve Adem İşsever ile Yönetimleri, hem hemşerilerine hem de Darıca Halkına kültürel, sanatsal eğlenceli günler yaşamasını sağladılar. Darıca Erzurumlular Derneği'nde Başkanlar yakın dönemde de birçok projeyi hayata geçirmek üzere plan ve programlar üzerinde çalışmalarını sürdürürken ilçede ki hemşerileri de sabırsızlıkla onları bekliyor...

 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.