Tarih: 29.10.2023 20:02 Güncelleme: 29.10.2023 20:41

Darıca CHP'de Adaylık Yarışı Nefes Kesecek!

Yaklaşan yerel seçim sürecinde partilerin belediye başkan adayları yavaş yavaş kamuoyu önüne çıkarken Darıca CHP'de de bu yarış hararetleniyor.

Darıca CHP

Darıca'da geçmiş dönemlerde Meclis Üyeliği yapan, halen Gebze Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdüren SAide Arslan ile 2019 yerel seçimin CHP Darıca Belediye Başkan Adayı arasında bir adaylık yarışı olacağı artık yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. 2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kaybetse de CHP'nin Darıca'da en çok oy oranını elden eden isim olarak hafızalara kazınan, Darıca Belediye Meclisi'ndeki meclis üye sayısını yüzde yüz artıran Yakup Törk 2024 yerel seçimleri içinde ısınma turlkarına başladı. Sosyal medya paylaşımları ile birlikte saha çalışmalarında da nabız yoklayan Yakup Törk'ün yanısıra  Gebze Belediye Meclis Üyesi Avukat Saide Arslan'ın da bu yarışın içinde olacağı parti çerçevesinde yüksek sesle dillendiriliyor. Yerel seçimlerde Darıca CHP hangi isimle bu yarışın içinde olacağı konusunda tartışmalar da gündemin başına yerleşti.


Anahtar Kelimeler: Darıca ' Adaylık Yarışı Nefes Kesecek!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.