Tarih: 20.10.2022 17:03

Darıca Belediyesi'nin GTÜ'de ki Fuar Temsilcileri Arslan ve Araz oldu

Gebze İKDAY öncülüğünde, KBB ve GTÜ destekli Gebze Ticaret Odası ana sponsorluğunda, İşte İş’in adlı istihdam fuarı Gebze Teknik Üniversitesi’nde başladı.

Darıca Belediyesi

Gebze’de yeni bir istihdam fuarı bugünden itibaren (20 Ekim Perşembe) Gebze Teknik Üniversitesi’nde başladı Gebze’nin alanındaki teki, Ayşenur Aydın Gümrükçü başkanlığındaki İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği – İKDAY öncülüğündeki üç gün süreli fuarın ana sponsorluğunu Gebze Ticaret Odası üstlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Teknik Üniversitesi tarafından da desteklenen fuar Gebze Teknik Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

 

Fuar bugün KBB Başkanı Tahir Büyükakın, GTÜ Rektörü Prof.Dr.Hacı Ali Mantar, GTO Başkanı Nail Çiler ve İKDAY Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü açılış konuşmalarını yaparak başladı. İşverenle iş arayanı bir araya getirecek, bölge istihdamına destek sağlayacağı öngörülen fuarda Darıca Belediyesi adına Zabıta Müdürü Yücel Arslan, İnsan Kaynakları Müdürü Kenan Subaşı ve Yazı İşleri Müdürü Yüksel Araz katılım sağladı...


Anahtar Kelimeler: Darıca Belediyesi' ' Temsilcileri Arslan

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.