GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 24.05.2023 23:13 Güncelleme: 24.05.2023 23:46

Dağcı ve Bozkurt'tan Teşekkür

Sektöründe öncü isim İlçe Gayrimenkul tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine katılım sağlayan isimlere, İlçe Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu'ndaki üst düzey yöneticileri İbrahim Dağcı ve Sinan Bozkurt teşekkür etti.

Dağcı ve Bozkurt

Gayrimenkul sektörünün önde gelen ismi İlçe Gayrimenkul önceki akşam bölgemiz dahilinde ki ilçelerde görev yapan emniyet müdürlerini, siyasi parti yönetim kurululu üyelerini, ilçe idari birimlerinde ki bürokratları, sayılı sanayici ve işadamlarını bir araya getirmişti.İbrahim Dağcı ve Sinan Bozkurt'un evsahipliği yaptığı yemekte bölgemiz de görev yapan, faaliyet sürdüren birbirinden seçkin isimler bu birlik ve beraberlik akşamında siyaset, ticaret ve bölge gündemine ilişkin birçok konuda sohbet gerçekleştirdiler. Bu önemli akşamda bir araya gelen birbirinden önemli isimlerin katılımlarından dolayı İlçe Gayrimenkul Yönetim Kurulunun üstü düzey yöneticileri İbrahim Dağcı ve Sinan Bozkurt teşekkür mesajı yayınladılar… 

Dağcı ve Bozkurt tarafından yayınlanan mesaj şöyle…

 


Anahtar Kelimeler: Dağcı Bozkurt' Teşekkür

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.