GÜNCEL

GÜNCEL Haberleri
Tarih: 05.01.2023 12:42

DADAŞIN KALBİ DARICA'DA ATTI

Erzurum'un 500 yıllık geleneği, '1001 Hatim' programı bu yıl Darıca'da gerçekleşti.

DADAŞIN KALBİ DARICA

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından Darıca Erzurumlular Derneği'nin Ev Sahipliğinde BaşkurtdereKöyü Dernek Başkanı Halit Akbayır Darıca Komisyon Başkanlığında Tüm Erzurum İlçe ve Köy Derneklerinin Destek, Birlik ve Beraberliğinde ki Plandöken'den Kartepe'ye 1001 Hatim programının sekizincisi Eyüpoğlu Camii'nde tamamlandı. Başta Darıca'da olmak üzere bölgemizde yaşayan birçok Erzurumlu vatandaşın ve Erzurum İl, İlçe ve köy derneklerinin katılımıyla yapılan programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ta katıldı.Programda selamlama konuşması yapan KEDFE Başkanı Tekin Dursun, “Böylesine anlamlı bir programı Darıca'da yapıp bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici arkadaşlarımıza dernek başkanlarımıza ve hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Bundan sonrada ara vermeden Erzurum’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunu yine 1001 hatimler ile kutlamaya devam edeceğiz ve tüm şehitlerimizi ahirete irtihal etmiş tüm gazilerimizi anmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmanın ardından dualar okundu, ilahiler söylendi. Hafızların kuran-ı kerim ziyafeti kulakların pasını sildi. 1001 hatim programı edilen dua ile sona erdi.

 


Anahtar Kelimeler: DADAŞIN KALBİ DARICA'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.