Tarih: 18.10.2022 00:24

Çolak ve Yönetiminde Yusuf'a umut Eli

Kayahan ve Mensure Polat çiftinin SMA hastalığı ile mücadele eden oğulları Yusuf'un tedavisi için bugün bir televizyon kanalında özel program yapıldı.

Çolak ve Yönetiminde Yusuf

 13 yıllık evli Kayahan ve Mensure Polat çiftinin 2013 yılında Asmin adını verdikleri ikinci çocukları dünyaya geldi. Asmin'e SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Yaklaşık 1,5 yıl yaşayan Asmin yaşamını yitirdi. 2017 yılında çiftin Yusuf isimli bir bebekleri oldu. Yusuf'a da SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Yusuf'un sağlığına kavuşması için Dubai'de Zolgensma gen tedavisi olması gerekiyor. 2 milyon 200 bin dolara ihtiyacı olan aile, valilik onaylı başlattıkları kampanyada vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.

ÇOLAK VE YÖNETİMİ DUYARSIZ KALMADI

Küçük Yusuf için başlatılan kampanya çerçevesinde gerçekleşen bir televizyon programında Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak, yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte kişisel bir havuz oluşturdular. Havuzda ortaya çıkan rakamı bu programda Yusuf'un tedavisi için ailenin hesabına yatırdılar.

 

 


Anahtar Kelimeler: Çolak Yönetiminde Yusuf'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.