Tarih: 03.11.2022 09:43

Çolak ve Ekibi Hospitalpark Kampanyasına Gitti

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle HOSPİTALPARK Hastanesi Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Çolak ve Ekibi Hospitalpark Kampanyasına Gitti

Düzenlenen Kan Bağışı kampanyasına destek vermek üzere Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Aşkın Çolak ve Yönetimi HOSPİTALPARK Hastanesi Kurumsal Sorumlusu Fatih Şimşek'i ziyaret ettiler. Şimşek düzenlenen kampanya ile ilgili olarak Dün Kızılay ile birlikte düzenlemiş olduğumuz Kan Bağışı Organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkan Yardımcımız Abdüllatif ÖZKAN Bey'e, Darıca MHP ilçe başkanı Mustafa YILDIRIM Bey'e, Gebze Müsiad Şube Başkanı Serkan Beyaz Bey'e, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ulaş DOĞAN Bey'e  Darıca Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Aşkın Çolak Bey'e, Gebze Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Alper Demir Bey'e, Darıca Belediyesi İşletme iştirakler Müdürlüğü Birim Sorumluları,Sinan Şimşek,Bilal Bahadır, Ahmet Yaman, Şuayip Tonus ve Onur beylere, Ve Kan bağışında bulunan herkese Büyük Anadolu hastaneleri Özel Hospitalpark Darıca hastanesi adına Şükranlarımızı sunarız.." dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.