Darıca

Darıca Haberleri
Tarih: 11.01.2023 20:34

Çolak Antalya Mesaisinde

TESK İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Gruplarının (İDDG) 3. ve son grup eğitimleri Antalya’da gerçekleştirildi. Darıca ESO Başkanı çolak düzenlenen seminerde yerini aldı.

Çolak Antalya Mesaisinde

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Müdürlüğü ve TESK işbirliğinde hayata geçirilen İMEP Projesi kapsamında düzenlenen TESK İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Gruplarının (İDDG) 3. ve son grup eğitimleri Antalya’da gerçekleştirildi.

TESK İDDG 3. Eğitim Toplantısına TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESK Genel Başkan Vekilimiz Burhan Aksak, alanlarında uzman eğitimciler ve hedef illerden gelen oda başkanları temsilciler ile birlikte katılarak konuşma yaptı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, “Toplantının mesleki eğitime katkı sunması, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlara vesile olması temennisiyle başta TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken olmak üzere projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye'nin önemli bir süreçte olduğunu, esnaf ve sanatkarın da çalışma hayatındaki düzenlemelerle bu süreci daha da geliştireceğini ve güzelleştireceğini söyledi.

Palandöken, programın açılışında yaptığı konuşmada, TESK olarak bugüne kadar önemli projelere imza attıklarını, bu çalışmanın da bunlardan biri olduğunu ifade etti.

Programın gelecek nesilleri de şekillendirecek nitelikte olduğunu belirten Palandöken, "Yaptığımız işlerle Türk esnaf ve sanatkarı, çırağıyla, kalfasıyla, ustasıyla gelişmekte olan büyük ülkemize katkıda bulunmakta. İnşallah ülkemizde bu çalışmalarla Ahilik kültürü yeniden modern, çağa uygun hale getirilerek nesillere aktarılacak. Türkiye önemli bir süreçte, esnaf ve sanatkar da çalışma hayatındaki düzenlemelerle bu süreci daha da geliştirecek ve güzelleştirecek." dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Çolak Antalya Mesaisinde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.