SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 10.04.2023 00:12

Civelek Teşekkür Etti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Listesinde yer almayan Mahmut Civelek, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Civelek Teşekkür Etti

Civelek teşekkür paylaşımında, “Ak Parti Matematik mi yaptı yoksa kumar mı oynadı? Birlik beraberlik içinde çok güzel bir aday adaylığı süreci geçirdik.  Bu süreçte daima yanımda olan öncelikle aileme çok teşekkür ederim.  Aday adaylık başvurumda beni yalnız bırakmayan, gördüğü her ortamda desteğini dile getiren, dualarını benden esirgemeyen, desteğini bana hissettiren bütün dostlarıma çok teşekkür ederim.  Ayrıca temayülde listelerinde bana yer veren,  beni gönüllerinde misafir eden, gittiğim ziyaretlerde beni sevgiyle karşılayan, bütün teşkilat mensuplarımıza tek tek çok teşekkür ederim.  Biz Allah’tan hayırlı olanı istedik, Allah hayırlı olanı nasip etti.  Listede olan bütün adaylarımıza da başarılar dilerim.” sözlerine yer verdi.

 


Anahtar Kelimeler: Civelek Teşekkür

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.