DETAY HABERLER

DETAY HABERLER Haberleri
Tarih: 16.03.2023 19:29 Güncelleme: 16.03.2023 19:32

Civelek Başvurusunu Yaptı

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Civelek Başvurusunu Yaptı

Civelek'in başvuru anında il binası hınca hınç dolarken başta Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş olmak üzere çok sayıda Gebzeli isim kendisini yalnız bırakmadı..Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs tarihinde yapılacak. AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan 22 Mart Çarşamba gününe kadar sürecek olan adaylık başvuruları için aday adayı olmak isteyen isimler il binasına gelerek başvurularını yapmaya devam ediyor. Aday adayı bolluğu yaşanan AK Parti’de Her gün 09.00-17.00 arası il başkanlığında başvurular kabul ediliyor. AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek’de aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Salonun ağzına kadar dolduğu açıklamada Civelek oluşan kalabalığa da teşekkür ederek, açıklamasını gerçekleştirdi.

ALLAH TÜRKİYE DÜŞMANALRINA FIRSAT VERMESİN

Civelek, İl binasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;” “ Dünya zor günlerden geçiyor özellikle şu son depremleri ve selleri hesaba katarsak kayıplar verdik ama ayeti kerimede Allah emrediyor ben her zorlukta bir kolaylık yarattım işin bittiğinde diğer işe koyul diyor. AK Parti kurulduğundan beri karşımıza çok zorluklar çıktı ama bir şekilde hiç davamızı ve partimizi bırakmadan hedeflere hep beraber koştuk. Ben AK Partide kurucu olarak başladım. Bu duvarların dili olsaydı buradaki emekleri anlatırdı. Partimiz 13-0 yaptığında, kalabalık mitinglerde il başkanı olarak görev yapıyordum bugün inanıyorum ki burada olanlar bu partinin üyesi olarak kalmak bize şeref olarak yeter de artar. Bugün her ne söylenmişse AK Parti hakkında ne olursa olsun Ak Parti ile yapılacaktı. Bizden sonraki nesillere bırakacağımız güçlü Türkiye için AK Parti seçmiş alacaktır. Bunda benim şüphem yok. Ama bu demek değildir ki biz oturalım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çalışsın. Buraya hepiniz geldiniz bu yağmurlu günde hoşuma da gitmedi değil. Bugün 108. Başvuru olmuş inanıyorum ki önümüzdeki günlerde bu sayı 150 ye varacak. Bu teveccühün partiye gösterilmesi partimizin kazanması ve ileri gitmek için çalışıyorlar Allah bu Türkiye düşmanlarına fırsat vermesin. O masaya noter masası kumar masası deyip de oturanlara ve ahlak dersi verenlere hırslarına kapılıp ben de bir şeu olmam lazım diyenlere askerimizi polisimizi öldürenlere, kendi inançlarından milli manevi değerlerinden uzaklaşanlara Allah fırsat vermesin. Allah getirmesin de geldiklerinde o zaman kazandığımız her ne varsa her birisinin tehlike altında olduğunu bilmek lazım. Yarınlara güzel bakacaksak bizim partimiz davamız be Erdoğan’dan başla bir şey olmadığını düşünüyorum. Ben de vekil olarak çalışmak için başvuruda bulundum. İnanıyorum ki sadece ben değil benden öncekiler ve sonrakiler değil onların bıraktığı bu bayrağı şahin hocam çok daha yükseklere taşıyacaktır. Kamuoyu yoklamalarına bakıyoruz tani ama bizim için kamuoyu burasıdır algılara yenilmeden biz yeniden yüzyılın Türkiyesi’nde çok daha güzel bir ülkeye çok daha güzel bir yönetimle ulaşacağız.” Dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Civelek Başvurusunu Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.