Tarih: 04.11.2022 23:35

Çiftçi'nin Spor Adamlarından Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin Spor Kenti olma yolunda ki hedeflerinde oluşturduğu ekibin en önemli iki ismi haber merkezimizi ziyaret etti.

Çiftçi

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek Türkiye 2. Basketbol Ligi'ne yükselen Çayırova Belediyespor Basket'in başarısında pay sahibi olan Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu ve Sportif Koordinatörü Okan Gençoğlu www.adnanayvaz.com.tr haber sitesinin Çayırova ofisini ziyaret etti. 12 Kasım 2022 tarihinde sezonun ilk resmi maçına çıkacak olan Çayırova Belediyespor Basket'in iki önemli ismi Nizamoğlu ve Gençoğlu yeni sezona ait planlamaları haber merkezimize aktardı.

BAŞKANIMIZIN BİZE GÜVENİ TAKIMA ENERJİ VERİYOR

Sportif Koordinatör Okan Gençoğlu, "Yeni sezonun ilk resmi maçına Yalova deplasmanında çıkacağız. Lige galibiyet ile başlamak istiyoruz. Geçen sezon yenme başarısı gösteremediğimiz Yalovaspor'u yeni sezonda ve yeni ligde yenmek bizim için ayrı bir hedef. Takımımızın deplasman maçları için seyehat edeceği otobüsümüz hazır. İlçemizin en iyi şekilde temsil edecek görselliğe sahip dizayn ettik..Deplasman ve iç saha için kamp antrenman hazırlık süreçleri için her türlü planlamaları tamamladık. Bu konuda bizlere büyük destek veren Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'ye ayrı bir teşekkür ediyoruz. Basketbol takımımız profili ile parmak gösterilen bir konumda. Başarıda sporcularımızın, teknik ekibimizin, idarecilerimizin emeğinin yanında Belediye Başkanımızın bizlere güveni ve desteği çok büyük önem arzediyor. Onun bu destek ve güvenini bu sezonda boşa çıkarmayacağız."dedi.

SPOR KENTİNE YAKIŞAN ADIMLAR KOŞUYA DÖNDÜ
 Çayırova Belediyesi Spor Müdürü Muhammet Nizamoğlu'da, "Belediye başkanımız ilçemizde birçok spor kategorilerinin hayata geçmesi yönünde hssasiyet gösteriyor. Gençlerin sadece futbol yada uzakdoğu sporlarıyla değil farklı branşlara olan eğilim ve meraklarına cevap veren taleplerine kayıtsız kalmıyor. İlçemizde ki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşamsı ve sporla meşgul olmaları en büyük amaç. Bunun yanında gençlerimizin yarışmalarda elde ettiği derecelerde bu işin pastada kremesı oldu. Çok kısa zamanda Kocaeli genelinde en fazla madalya ve kupa kazanan ilçe kimliğine büründük. Bu başarıların bir yenisine yeni ligimizde basketbol takımımızla ulaşmak istiyoruz."dedi.

MUHABİRİMİZE FORMA HEDİYE ETTİLER
Çayırova ofisimizi ziyaret ederek yeni sezon ve yeni ligin planlamalarını aktaran Gençoğlu ve Nizamoğlu muhabirimiz Adnan Ayvaz'a ismi yazılı forma ve basketbol topu hediye eettiler.


Anahtar Kelimeler: Çiftçi' Adamlarından Ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.