Tarih: 01.04.2023 20:44 Güncelleme: 01.04.2023 20:51

Çiftçi'nin Çayırpark Vaadinde Son Durum

4 mart 2019 tarihinde Prof. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen seçim beyannamesi ve proje tanıtım programında söz veren Başkan Bünyamin Çiftçi'nin Çayırparkı'nın yapıma başlandı.

Çiftçi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın seçim beyannemesi tanıtım programında “Bünyamin Çiftçi'nin beyannmaesi vbenim de  tahhütlerimdir” diyerek projelere vereceği desteğin sözünü de vermişti.  Çayırpark Projesi'nin yapım aşamasına gelinmesine ilişkin müjdeyi Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Bir projemiz daha gerçekleşiyor” ifadesi ile sosyal medya sayfasında paylaştı. Başkan Çiftçi paylaşımında, “Bir Projemiz Daha Gerçekleşiyor…  Çayırovamız’a Çayır Park adıyla vaad ettiğimiz ve binbir güçlükle yerini ürettiğimiz nitelikli park alanında, Millet Bahçesi yapımına başlayan #Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a şükranlarımı sunuyorum. ” ifadelerine yer verdi.  

 


Anahtar Kelimeler: Çiftçi' Çayırpark Vaadinde Durum

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.