Gündem

Gündem Haberleri
Tarih: 07.08.2023 23:27
Çiftçi

Çiftçi'den Duygusal Taziye

Çayırova Belediyesi'nin son döneminin sloganı olan "SEVİNCE"nin söz yazarı, Anadolu Rock Müziği'nin güçlü sesi Erkin Koray'ın ölümü Belediye Başkanı Çiftçi'yi de derinden üzdü.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kendi döneminin sloganı olarak kullandığı SEVİNCE'yi dönem başında Erkin Koray'dan talep etmiş ve ünlü müzisyenden de olumlu cevap gelmişti.  Errkin Koray'ın ölümü belki de bölgemizde en çok Belediye Başkanı Çiftçi'yi üzdü. Çünkü halen kullandığı sloganı SEVİNCE'nin söz yazarı olan Erkin Koray' hayata veda etse de şarkısı slogan olarak Çayırova'da yaşamaya devam ediyor. Başkan Çiftçi Anadolu Rock Müziğinin önde gelen efsanesi için, “Anadolu Rock müziğinin efsane ismi ErkinKoray'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Erkin Koray'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum ” ifadelerini kullandı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.