Tarih: 20.02.2024 15:01

Çiftçi, “Vaat ettiklerimizden daha fazlasını yaptık”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Özgürlük ve Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden hanımefendilerle bir araya geldi.

Çiftçi, “Vaat ettiklerimizden daha fazlasını yaptık”

Başkan Çiftçi, gerçekleştirdiği konuşmasında, “5 yıl önce neyi vaat ettiysek daha fazlasını yaptık” dedi. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Özgürlük ve Atatürk Mahallesi’ndeki kadınlarla bir araya geldi. Golden Place Düğün Salonu’nda düzenlenen programda ilk olarak Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin hayata geçirdiği projelerle ilgili bir sinevizyon gösterimi gerçekleşti. Hizmet sunumunun ardından programda konuşma gerçekleştiren Bünyamin Çiftçi, şunları dile getirdi; “5 yıl önce neyi vaat ettiysek daha fazlasını yaptık. Önümüzdeki süreçte de Çayırova’mıza daha güzel hizmetler yapacak ve hep birlikte yarının Çayırova’sını inşa edeceğiz inşallah.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.