ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET

ÇAYIROVA BELEDİYE BASKET Haberleri
Tarih: 17.12.2022 23:16

Çiftçi Takımını Yalnız Bırakmadı

Çayırova'yı spor kenti yapma yolunda önemli yatırımlar yapan ve kurduğu basketbol takımına verdiği destekle kısa sürede profesyonel lige taşıyan Belediye Başkanı Çiftçi zorlu Gaziantepspor karşılaşmasında tribündeki yerini aldı.

Çiftçi Takımını Yalnız Bırakmadı

Kocaeli'nin en fazla madalya ve kupa alan ilçesi ünvanını halen elinde bulunduran, birçok branşta kürsülerden inmeyen Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'ne büyük destek veren Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün oynanan Çayırova Belediyespor BASKET ve Gaziantepspor karşılaşmasını tribünden takip etti. Kurduğu basketbol takımının kısa sürede Türkiye Basketbol 2.Lig'de mücadele etme başarısına imza atan Başkan Çiftçi, bu ligde de namağlup ve lider olarak yoluna devam eden temsilcimize tribünde de katkı sunmayı sürdürdü. Başkan Çiftçi karşılaşmayı Başkan Yardımcıları Kenan Tuzcu, Sadettin Arıkboğa, Eğitimve Spor Kulübü Başkanı Hasan Akan ve Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ile birlikte takip etti. Karşılaşmayı ayrıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim şAhin'de takip etti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.