Tarih: 04.06.2023 13:36 Güncelleme: 04.06.2023 13:50

Çiftçi Skora Baktı Sevindi

Bu sezon ÇESK'in şampiyonluğu ile sevinen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ligden düşmeme mücadelesi veren memeleketi Giresunspor'un, İstanbul galibiyetine sevindi.

Çiftçi Skora Baktı Sevindi

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Ümraniyespor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Düşme hattından kurtulmak isteyen Giresunspor, küme düşmesi kesinleşen Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Giresunspor deplasmanda Ümraniyespor'u Rijad Bajic'in 45. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.Süper Lig'den düşmeme mücadelesi veren Giresunspor 37 puanla 15. sıraya yükseldi.Küme düşmesi kesinleşen Ümraniyespor ise 30 puanda kaldı.
Çotanaklar, ligde kalma umutlarını son maça taşıdı. Ümraniye’yi Bajic’le deviren yeşil-beyazlılar, çarşamba günü Antalyaspor ile karşılaşacak. Kazanması halinde İstanbulspor’un takılmasını bekleyecek.

Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Ümraniyespor, Giresunspor'u konuk etti. Ligde kalma umutlarını sürdürmek için sahaya çıkan konuk ekip, mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekibin galibiyeti getiren golünü 45. dakikada Rijad Bajic kaydetti. Savicevic'in sağ kanattan arka direğe yaptığı ortada Borja Sainz'in kafayla indirdiği topu tecrübeli oyuncu, yakın mesafeden ağlara yolladı. Boşnak oyuncu bu yıl 13. golünü kaydetti.

RAKİBİ ÜMRANİYE

İkinci yarıda skoru korumayı başaran Giresunspor, 1-0'lık galibiyetle ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. Puanını 37'ye yükselten yeşil-beyazlılar, ligin son maçında Antalyaspor'u konuk edecek. Çotanaklar, karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde 38 puanlı İstanbulspor'un gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek Ümraniyespor karşısında takılmasını bekleyecek. Aksi taktirde yeşil-beyazlılar, lige veda eden ikinci takım olacak.

ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, gelecek hafta ligde kalmak istediklerini söyledi. Buz, "Kazandığımız için mutluyuz. Şansımız hala devam ediyor, bunu kullanmak istiyoruz. Her şey bizim elimizde değil ama ligde kalan taraf olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 


Anahtar Kelimeler: Çiftçi Skora Baktı Sevindi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.