Tarih: 14.08.2024 19:04
Çiftçi Proje dedi, partililer heyecanlandı

Çiftçi Proje dedi, partililer heyecanlandı

CHP Kadın Kolları Başkanı olarak seçilmesinin ardından performansı tartışma konusu olan Şengül Honça Çiftçi proje müjdesini Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun ile paylaştı.

Şengül Honça Çiftçi haftalardır tatil yaptığı beldeden dönüş yapar yapmaz kolları sıvadı ve yönetimi ile ziyaret turlarına start verdi. Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun'u ziyaret eden Çiftçi, Başkan Altun'a projelerini paylaştığını sosyal medya kişisel sayfasından duyurdu. Partililer paylaşım sonrası oluşturulan projeler için heyecan duyduklarını ifade ederken, projelerin hayata geçmesi adına heyecanlandıklarını da ifade ettiler. 8 Haziran'da yapılan kongrede CHP Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Çiftçi, icra kurulu belirlemesinin ardından geçen 2 aylık süreç içinde ilk programını ziyaretler üzerine planladı ve CHP Burhaniye Kadın Kolları Başkanı Songül Erkeskin ile GEGACE Başkanı Levent Altun'u ziyaret etti. Başkan Altun'u ziyareti esnasında projelerini de Altun ile paylaşan Çiftçi'nin paylaşımı partililerce heyecanla karşılandı.
 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.