Tarih: 28.02.2023 14:01

Çiftçi Hem Yara Sarıyor Hem Gönül Fethediyor

Çayırova Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesinde ki çalışmalarını incelemek üzere Kahramanmaraş ve Hatay'a giden Başkan Çiftçi çalışmalarını tamamlayarak ilçedye dönüş hazırlığına başladı.

Çiftçi Hem Yara Sarıyor Hem Gönül Fethediyor

Mart Ayı Çayırova Belediye Meclis Toplantısı'nı yürütmek üzere yarın Çayırova'da olacak olan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, güneydoğu bölgesindeki son gününde depremzede çocuklarla bir araya geldi. Depremzede çocukları oyuncaklarla sevindiren Başkan Çiftçi, aileleri ile de bir araya gelerek ihtiyaç tespitini yerinde dinledi.  Konteyner veçadırkentlerde oluşturulan yaşam alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi dün afet koordinasyon valisi Seddar Yavuz ile bir araya gelerek Çayırova Belediyesi'nin Defne'deki çalışmaları hakkında bilgi aktarmıştı.  Başkan Çiftçi'nin Çayırova'ya dönüşü ile Çayırova Belediyesi ekibinin koordinasyon görevini 15 gündür Defne'de bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu yürütmeye devam edecek.


Anahtar Kelimeler: Çiftçi Sarıyor Gönül Fethediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.