Tarih: 05.10.2022 15:03

Çiftçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Karşıladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın düzenlediği programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

Çiftçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan

Pursaklar Belediyesi, 5-9 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde“Tam Bana Göre Festival” adlı organizasyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla başlattı.Gençler ve çocuklar Astronomi, Havacılık ve Uzay Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi, Girişim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve Teknoloji Atölyeleri olmak üzere toplam 6 farklı atölyelerinde ortaya koyduğu çalışmaları sergilemeye hazırlanırken, teorik, uygulamalı eğitimler ve deney düzenekleri üzerine verilen eğitimler hakkında geniş bilgileri genç kuşaklarla paylaşacak.Organizasyonda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek sohbet etti.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.