Tarih: 01.02.2023 19:07

Çiftçi: 3 Buçuk Yılda Bir Çivi Çakmadım

Çayırova Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Meclisini tamamladı...

Çiftçi: 3 Buçuk Yılda Bir Çivi Çakmadım

Şubat Ayı Belediye Meclis Oturumu Meclis ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri katılımı ile gerçekleşti.  Oturumun açılış konuşmasını CHP Meclis Üye Grup Sözcüsü Halis Koç yaptı. Başta Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümü taziyesi ilke başlayan konuşmasında kentin elektirk enerjisi sorununu ayrıca ilçede ki vefatların taziyesi için ailelerin telefon numaraları talebini dile getirdi.

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU GÜNDEMDE
Kentte ki vefatlarla ilgili ailelerin telefon numaralarının paylaşılmasının kişisel verileri koruma kanunu gereğince mümkün olmadığı Avukat Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa tarafından bir kez daha mecliste açıklandı.

2023 YILI SOSYAL TESİSLER FİYAT TERİFESİ KABUL EDİLDİ
Çayırova Belediyesi'ne ait sosyal tesislerde uygulanan fiyat tarifesine 2023 yılı zamlarının yansıtılması yönünde oy çokluğu ile karar alındı. Komisyonda bulunan CHP Meclis Üyesi Muharrem Gökçe şerhi ile ilgili detay da bulundu. Fiyat tarifelerine yapılan zamların komisyonda netleştirilmesine karşılık İştirakler Müdürlşüğü tarafından yeni bir fiyat artırımı yapıldığı şerhin bu nedenle olduğu Gökçe tarafında ifade edildi. Sadettin Arıkboğa, konuya ilişkin pandemiyle başlayan fiyat artırımlarının halen önüne geçilememesi nedeniyle fiyatların güncellendiğini belirtti.

ÇİFTÇİ DÖNEMİNİ VİDEO İLE YANSITTI

İYİ Parti Deniz Kolo'nun Aşıklar tepesi bağlantı yolu ile ilgili afiş tanıtımlarının içeri ile ilgili bilgi talebine Başkan Bünyamin Çiftçi tüm proje ve yatırımlara ilişkin bir video sunumu yaptı. Sağlıktan, imara, spordan, hayvanlara, engelliden gençlere, kültürden, parklara tüm çalışmaları içeren video sunumun ardından Başkan Çiftçi, "Bir çivi dahi çakmadığımızı söyleyenler için görülüyor ki bir çividen çok daha fazlasını yaptık." dedi.

KENT KONSEYİNE MADDİ DESTEK

Çayırova Kent Konseyi için Çayırova belediyesi'nin maddi katkısı da Şubat Ayı meclisinde kabul edildi. Gerek CHP gerekse İYİ Parti meclis üyeleri, "Biz konseye ayrılan ve verilen paranın hesabında değiliz. Ama konsey çalışmaları hakkında meclisimizde bir sunum yapsın." dedi. Başkan Çiftçi bu talebe ilişkin Konseyin Çayırova Belediyesi adına temsil noktasında bulunan Talha Dülgerbaki'ye söz verdi. Dülgerbaki, konseyin amacını, içöeriğini, yönetim kurulunda bulunan isimlerin bağlı oldukları kurum kuruluş ve siyasi parti detaylarını meclis salonunda anlattı.


Anahtar Kelimeler: Çiftçi: Buçuk Yılda Çakmadım

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.