Tarih: 25.11.2023 20:34 Güncelleme: 25.11.2023 20:44

CHP'li Diren Eroğlu'na Partililerden Sevgi Seli

Çayırova Belediye Meclis Üyeliği Aday Adayı olan Diren Eroğlu için düzenlenen tanıtım programına partililer yoğun ilgi gösterdi. Çayırova dışında birçok ilçeden partililerinde katılı dikkatlerden kaçmadı.

CHP

Çayırova Belediye Meclis Üyesi Aday Adyı Diren Eroğlu'nun tanıtım toplantısında, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, kadın ve gençlik kolları başakan ve yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı. Eroğlu düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri içeren açıklamaları yaptı.

ÇAYIROVA'DA DEĞİŞİMİ SAĞLAYACAĞIZ

"Sayın İlçe Başkanım, İl Yöneticim, İlçe Yöneticilerim, Kurultay Delegem, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım, Mahalle Başkanlarım, meclis üyelerim ve  ve önceki dönem görev almış değerli ilçe başkanlarım ve yöneticilerim. Atatürk'ün bizlere emanet ettiğiCumhuriyet Halk Partimizin çok kıymetli üyeleri ve yol arkadaşlarım, sevgili ailem, bugün buraya bana destek olmaya gelen değerli arkadaşlarım. Çayırova Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı açıklama davetime hepiniz hoşgeldiniz.

 


20 Yıldır Çayırova'da muhalefette kalan partimizi bu dönem ki yerel seçimlerde iktidar yapacak, Çayırova'da değişimi sağlayacak, kadroların içerisinde olmaktan onur duyuyorum. Çayırova'da Cumhuriyet Halk Partisi  örgütünden bir kadın meclis üyesi neden olmasın? düşüncesi ile çıkmış olduğum bu yola parti büyüklerimizin tecrübelerinden, örgütümüzün inancı ve kararlılığından ve en önemlisi emeğin verdiği cesaret ve güç beni bu aday adaylığı sürecine taşımıştır. Çayırova, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın KOlları'nda görev aldığım 2019 yılından beri çok sayıda esnaf, hane, STK, ziyaretleri ve saha çalışmaları yaptım. 10 İlimizi etkileyen depremde, deprem bölgesine çalışma desteği ve ilçemize gelen depremzede vatandaşlarımıza da hane ziyaretlerinde bulundum.

SEÇİMİ HALKIMIZA DOKUNARAK KAZANACAĞIZ

Son yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde, seçim çalışmaları, sandık sorumluları çalışması, öbek çalışmaları, partimize yeni üye kazandırılması noktasında aktif görevler aldım.Bu çalışmaların sonucunda öğrendim ki insana dokunduğunuzda seçmenle gönülden bağ kurmayı başarabiliyorsunuz. Ben bunu seçim çalışmalarında öbek ziyaretlerinin yüzde 98'ini tamamlamış bir Cumhuriyet Halk Partili olarak gördüm ve başarının sokağa indiğinizde seçmenle kurduğunuz gönül bağı ile geleceğini bizzat öğrendim. Bu duygu ve inanç ile bu yola çıkıyor aday adayı oluyorum. Siz değerli örgütüm beni takdir eder ve Çayırovaseçmenide beni meclis üyesi olarak belediye meclisine gönderirse Çayırova Halkının çıkarlarını koruyup, halkımızın sorunlarına çözüm üretip Çayırova'nın kaynaklarını Çayırova için kullanılmasına özen göstereceğim. Çayırovalı kadınlarımızın sorunlarını ayırım yapmaksızın Çayırova kamuoyuna ve belediye meclisine taşıyacağım. Güçlü bir kadın sesiğ olacağıma ve Çayırova'da sosyal demokrat belediyecilik anlayışının meşalesini yeniden yakmak için çaba sarf eden bir belediye meclis üyesiolmaya gayret edeceğim.

 

 

4 DÖNEMDİR AKP'NİN BECERİKSİZ YÖNETİMİNDEN KURTULACAĞIZ

4 dönemdir beceriksiz AKP Yönetimi ile yönetilen ilçemizde genel merkezimin önemli bir uygulaması olan "Öbek Ziyareti" çalışmalarımda sorunlarını dile getiren çok sayıda vatandaşımız ile karşılaştım. Bu sorunların bazıları şunlardı. Yapımına bir türlü başlanamayan içerisinde balıkların yüzdüğü gölete dönüşen devlet hastanesi projesi, sosyal alanların azlığı, sağlık hizmetlerinin eksikliği, özellikler internet alt yapısının eksikliği sorunu, Cumhuriyet ve Şekerpınar Mahallelerimizin bir köy gibi ilçemizden kopuk oluşu oradaki seçmenin kendini yalnız hissetmesi, çalışan annelerin kreş sorunu, hepinizin gün içinde karşılaştığı gibi Akse ve Cumhuriyet Mahalleleri arasında ki yollarda araç kullanırken okula gitmek ve gelmek için önüne gelen herhangi bir araca binmek zorunda bırakılmaya terk edilen öğrencilerin ulaşım sorunu, çarpık kentleşme, ilçemizde artan nüfus oranında eğitime yapılan yatırımların orantısızlığı, öğrencilerin beslenme yetersizliği, bir sınıfta 50 ve 60 cıvarında öğrencinin ders alması ve hükümetin kötü ekonomik politikaları yüzünden yoksullaşan halkımızın hayatta kalma mücadelesi...

 

 

 

ÇAYIROVA'NIN SORUNLARINIDA ÇÖZÜMLERİNİDE BİLİYORUZ

İşte bu yaşadıklarım bana Çayırova'nın sorunlarını iyi bilenlerin elini taşın altına koyması gerektiğini gösterdi.Kıymetli örgütüm, sizlere çok önemli bir durumu vurgulamak istiyorum. 100 yıllık bir çınar olan Cumhuriyet Halk Partimizin değerlerini ve kültürünü biliyor, partim ve örgütümeaidiyet duygusunu hiçbir zaman kaybetmneyecek bir meclis üyesi olarak görev yapacağıma söz veriyorum.Ayrıca belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylarına şimdiden çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Tüm örgütümüzün bu sürece sonuna kadar destek olacağına da inancım tamdır.

 

 

Diren Eroğlu Kimdir?

1983yılında Gebze'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Darıca'da tamamlamasının ardından Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünden mezun oldu.  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde lisan eğitimini tamamladı. İş hayatına Yeditepe Üniversitesi, bir bankanın Kartal ve Gebze şubelerindeçalışma hayatını sürdürmesinin ardından kendi işini kurarak sigortacılık yaptı. 2007 yılında Sinan Eroğlu ile evlendi ve 16 yıldır Çayırova'da ikamet ediyor. 

 


Anahtar Kelimeler: ' Diren Eroğlu' Partililerden Sevgi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.