SİYASET

SİYASET Haberleri
Tarih: 21.08.2023 04:08 Güncelleme: 21.08.2023 04:17

CHP'Lİ AYDIN'LA DİLOVASI FARKI

Yıllar boyu 30 m2 ilçe binası’ndaki bir odada 10 kişi ile yapılan kongreler sonrası CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın'ın Dilovası'ndan sorumlu olmasından sonra kültür Merkezinde 200 kişiyle yapılan kongre dikkat çekti.

CHP

CHP Kocaeli İl Başkanlığının, Dilovası İlçe kongre süreci ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Dilovası İlçeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu, delegeler ve parti üyeleri ile birlikte yapılan istişare sonunda, yapılacak olan kongrede, Servet Turan’ın başkan adaylığında tek liste ile kongreye gidilmesi kararlaştırılmıştı.. Bugün Dilovası Kültür merkezinde gerçekleştirilen CHP Dilovası İlçe Başkanlığı’nın 6. Olağan Kongresi’ne başta CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş olmak üzere çok sayıda partili tanınmış isimler ve partililere katılım sağladılar..Tek aday ve tek yönetim listesi ile gidelen İlçe Kongresi’nde, başkanlığa aday olan Servet Turan, CHP Dilovası'nın yeni ilçe başkanı seçildi.. Öte yandan yıllardan beri CHP ilçe binasında ve 20 metrekarelik dar alanlarda on beş yirmi kişi ile yapılan CHP Dilovası ilçe kongrelerinden sonra bugün büyük Kültür Merkezinde ve de yüzlerce partilinin katılımıyla gerçekleştirilen kongre aşamasına gelinmesi ise siyaset kulislerinde hem CHP Dilovası İlçeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın hem de yeni ilçe başkanı Servet Turan'ın başarısı olarak değerlendirildi..

 

SERVET TURAN’IN LİSTESİ

YÖNETİM KURULU: Şimal Altunlu, Murat Aptekin, Nihat Arslan, Abdurrahman Arslan, Coşkun Bayram, Hüseyin Bora, Ali Cengiz, Kenan Cebeci, Dilaver Gözel, Arda Gür, İlhan Özlü, Ramazan Sünme, Cemal Tuncay, İsmail Üstün.

İL DELEGELERİ: Servet Turan, Osman Karadeniz, Yavuz Yılmaz, Cemal Tuncay, Şimal Altunlu, Fethi Aras.


Anahtar Kelimeler: ' AYDIN' DİLOVASI FARKI

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.