Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 27.02.2023 07:16

CHP'den Depremzedelere ziyaret

Deprem bölgesinden Çayırova'ya gelen vatandaşları CHP Çayırova İlçe Başkanlğı yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ziyaret etti.

CHP

Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Gökçe ve Turan Ağaç'ın da aralarında bnulunduğu CHP heyeti deprem bölgesinden Çayırova'ya gelen vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Turan Ağaç ziyaret programına ilişkin, “10 ilimizi derinden etkileyen depremde, depremzedelerimizin yaralarını sarmak için seferber olan Çayırova halkı örnek bir dayanışma örneği göstermiştir. Çayırova halkı her zaman ülkemizin zor dönemlerinde üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmesiyle de soysal dayanışmaya ve birlikteliğe verdiği önemi bir kez daha en güzel şekilde ispatlamıştır. Yanlarında olduğumuzu belirttik. Yakınlarını kaybedenlere de başsağlığı diledik. Allah bir daha böylesine acıları milletimize yaşatmasın. Deprem gibi doğal afetlerin yaralarını toplumsal dayanışmamızla üstesinden gelerek, yaralarımızı birlikte saracağız. ”dedi

 


Anahtar Kelimeler: ' Depremzedelere ziyaret

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.