Tarih: 01.07.2024 17:38

CHP Liderinden Yıldızlı'ya Aile Ziyareti

Gebze'de düzenlenen Geçinemiyoruz mitingi için gelen CHP Lideri Özgür Özel, miting sonrası Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ve Ailesine konuk oldu.

CHP Liderinden Yıldızlı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kendisine ve ailesine yönelik ziyareti değerlendiren Vekil Yıldızlı, “Emek mitingi sonrasında hanemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi Üyelerimize, TBMM Grup Başkanvekillerimize ve Milletvekili arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarı için hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

DEDİKODULARA NOKTA NİTELİĞİNDE ZİYARET

Yıldızlı ailesinin Sapanca'da ki ailesine konuk olan Genel Başkan Özel ile ziyaret sonrasında samimi görüntülerden oluşan paylaşımlar yapıldı. Genel Başkan Özel ve Özgür ailesinin bu samimi birlikteliği iki siyasetçinin aralarının açık olduğu iddialarını da ortadan kaldırdı.

 


Anahtar Kelimeler: Liderinden Yıldızlı' Ziyareti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.