Tarih: 02.09.2024 08:25

CHP Kocaeli’de sıra il gençlik kolları kongresinde!

CHP Kocaeli 12 ilçede gençlik kolları seçimini tamamlasının ardından gözler il gençlik kolları seçimine çevrildi.

CHP Kocaeli’de sıra il gençlik kolları kongresinde!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli’de ilçe gençlik kolları kongreleri 29 Temmuz tarihinde başladı. 31 Ağustos’ta 12 ilçede kongreler sona erdi. 12 ilçede gerçekleşen kongreler sonrasında yeni başkanlar belirlendi.

CHP KOCAELİ İL GENÇLİK KOLLARI KONGREYE GİDİYOR
Kongrelerin sona ermesinin ardından CHP Kocaeli’de gözler il gençlik kolları seçimine çevrildi. 21-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen CHP Kocaeli İl Gençlik Kongresi’ne kimlerin aday olacağı da merak konusu oldu. İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hayri Zorer ve eski İzmit Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Aşkın’ın adaylıkları ise kesinleşti.

SÜRPRİZ İSİMLER
Kulislerde adı geçen isimler arasında ise CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Gökhan Keser, CHP Kocaeli Kurultay Delegesi Mete Aydın, CHP Gebze İlçe Yöneticisi Doğa Mert Doğan ve Derince eski Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir bulunuyor. Bu isimlerden Keser ve Aydın’ın aday olmamaları durumunda ise Zorer’i destekleyeceklerine kesin gözüyle bakılıyor


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.