Tarih: 28.09.2023 20:10 Güncelleme: 28.09.2023 20:11

CHP İl Başkanlığına aday oldu!

CHP'de 12 ilçe başkanına tepki gösteren uğraş Çiftçi il başkanlığına aday oldu.

CHP İl Başkanlığına aday oldu!

CHP Kocaeli İl Kongresi cumartesi günü yapılacak. 12 ilçe başkanının mevcut başkan Bülent Sarı'ya destek vermesi üzerine Mehmet Ümit Küçükkaya adaylıktan çekildi . İlçe başkanlarının tutumuna tepki gösteren Uğraş Çiftçi il başkanlına aday olduğunu açıkladı.

Çiftçi adaylığıyla ilgili şu açıklamada bulundu:

"1998 yılında CHP Gençlik Kolları’nda başladığım; 2002 yılında kurulan Sosyal Demokrat Halk Partisi’nde sırasıyla kurucu il yönetim kurulu üyesi, il sekreteri ve il başkanvekili olarak devam ettiğim aktif siyasi hayatıma 2005 yılından beri ara vermiş, halihazırda ise CHP üyesi olan sıradan bir seçmenim.

Her samimi Sosyal Demokrat, Kemalist Solcu gibi; bilinçli bir program çerçevesinde, üyesinin ve seçmeninin iradesinden koparılarak, kurucu ilkelerinden uzaklaştırılan, genetik yapısıyla oynanan, etkisizleştirilen CHP’nin orijinal kodlarına dönmesi yönündeki görüşlerimi; 18 yıldır aralıksız sürdürdüğüm gönüllü köşe yazarlığımla kent ve ülke kamuoyuyla paylaşıyorum.


Anahtar Kelimeler: Başkanlığına !

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.