Tarih: 25.07.2024 08:52

CHP İl Başkanı Sarı'dan Tepki!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürlüğünün kapatılması ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Sarı

Sarı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“ AKP iktidarının uzun yıllardır uyguladığı kötü ekonomi politikalarının acı reçetesi tasarruf tedbirleri adı altında kesilmeye devam ediyor. İşçileri, emeklileri, öğrencileri yoksulluğa boğan kararlara bugün bir yenisi daha eklendi.

KAPATMA KARARI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİLDİR!

24 Temmuz Basın Bayram'ında alınan karar tek kelime ile saçmalıktır. Bugün alınan kararla Basın İlan Kurumu bugün Türkiye'nin en güçlü yerel basınına sahip olan Kocaeli Şube Müdürlüğünü kapatma kararı kabul edilebilir değildir. Türkiye'de birçok ilde kaybolan ancak Kocaeli'de güçlenen yerel basına vurulan bir darbedir.

HER ZAMAN BASINIMIZIN YANINDA DURACAĞIZ!

Aldığı kararlarla her yeni güne şimşek gibi çakan sayın bakanın Kocaeli'deki yerel gazetelerimizi mağdur eden bu hatalı karardan en acil şekilde dönmesi gerekmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman basınımızın yanında duracağız. Her zaman halkın haber alma hakkını ve gazetecilerin tarafsızlığını savunacağız.”


Anahtar Kelimeler: Başkanı ' Tepki!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.