Çayırova

Çayırova Haberleri
Tarih: 10.07.2024 18:13 Güncelleme: 10.07.2024 18:21

CHP Grubu Bugün Sözünü Tuttu

Çayırova Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1.Birleşiminde gündem dışı söz alan CHP Grup Sözcüsü Turan Ağaç, SMA hastası Miray bebek için oturum ücretlerini bağışlayacaklarını söylemişti. Bugün o bağış yapıldı.

CHP Grubu Bugün Sözünü Tuttu

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Birinci Birleşiminde gündem dışı söz alarak konuşan Turan Ağaç, “Aldığımız grup kararı gereği oturum ücretimizi SMA Hastası Miray Bebek'e bağışlayacağız.” demişti.  Önerisini tüm meclis üyelerine yapan Ağaç'a mecliste grubu olan diğer partilerin meclis üyeleri bu öneriye nasıl bir yaklaşımda olduğu yönünde söz almamışlardı. Seyhan Dünmez'in başkanvekilliği yaptığı mecliste konu Turan Ağaç'ın kürsü konuşmasında gündeme gelmiş, konuşmasının üzerine konu üzerine farklı bir meclis üyesinin söylemi olmamıştı.

BUGÜN O BAĞIŞ YAPILDI
CHP Grup kararı bugün oturum ücretlerinin Miray Bebek'e bağışlanmasının gerçekleşmesiyle verdiği sözü yerine getirmiş oldu. Ancak CHP Grubu ile birlikte mecliste grubu olan diğer partilerin meclis üyelerinin de bağış gerçekleştirip gerçekleştirilmedikleri öğrenilmedi.

 


Anahtar Kelimeler: Grubu Bugün Sözünü Tuttu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.