Tarih: 06.12.2023 21:54

CHP Çayırova'ya Müfettişler Geliyor

Çayırova CHP İlçe Başkanı Binali Eniş bu akşam yaptığı açıklamada, genel merkezden bir heyetin kendisi ve belediye başkan aday adayları ile görüşmek üzere geleceğini söyledi.

CHP Çayırova

Cihan Soyluçiçek'in Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklaması için gerçekleşen toplantının selmalama konuşmasını yapan İlçe Başkanı Binali Eniş, belediye başkan aday adaylaığı sürecine ilişkin önemli bir detayı da partililerine aktardı. Genel Merkez tarafından oluşturulacak olan bir heyetin Çayırova'ya gelerek belediye başkan aday adayları ve ilçe başkanı olarak kendisinin de içinde olacağı bir toplantı gerçekleşeceğini belirten Binali Eniş bu toplantının haftasonu öncesinde olacağını da sözlerine ekledi. Heyetin belediye başkan aday adayları ve ilçe başkanı ile görüşmesinin ardından oluşturacağı raporun ardından belediye başakn adayının  genel merkez tarafından mı atanacağı yada farklı bir yöntem mi uygulanacağına karar vereceğini de belirten İlçe Başkanı Binali Eniş, Cihan Soyluçiçek'e de hayırlı olsun dileğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: Çayırova' Müfettişler Geliyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.